Landingpage 1

Till dig som ska sälja din bostad!

För rätt Bostad är ditt mäklararvode Noll (0:-) !

Vi söker för kunders räkning  attraktiva bostäder i hela Stockholmsområdet.

En riktigt bra bostadsförsäljning ska inte kosta dig någonting!

Våra köpare vet precis vad de vill ha – Så går du i säljtankar och har den rätta bostaden så gör vi affären snabbt och direkt. 

Shape

En mäklartjänst när den är som bäst

Ett urval av de bostäder våra kunder söker

  • 3:a Östermalm, minst 120 kvm, ej nedre botten eller över gård.
  • 3-4 rok Östermalm eller Gärdet. Balkong och eldstad.  
  • Villa om minst 250 kvm på Lidingö eller Djursholm. 
  • 4-5:a Södermalm, minst 200 kvm, ej nedre botten eller över gård.
  • 3-4 rok Kungsholmen. minst 130kvm. Balkong.  
  • Villa om minst 250 kvm i Värmdö eller Nacka. 

Bara för att det inte finns angivet här ovanför just en sådan lägenhet/våning eller villa som Du har så innebär det inte att vi inte har en kund till Dig.  

Kontakta oss då genom att fylla några uppgifter om din bostad så lovar vi att snabbt återkomma och berätta hur intresset för just din bostad är.  

 

Låt oss berätta hur det går till

Vi har högst troligt en Köpare till din bostad.

Är det så - Då ger vi dig ett oslagbart erbjudande - och du betalar Noll i arvode.

Ett familjeföretag sedan 1983

Vi är en av Stockholms äldsta mäklarfirmor som har mer än 40 års gedigen bakgrund från försäljningar i och runt hela Stockholm.

Att sälja eller köpa bostad är ofta den största affären de flesta av oss gör och då krävs det engagemang, energi och kompetens, vilket vi på Mäklarcentrum har gjort oss kända för och som visat sig vara väldigt uppskattat av våra säljare och köpare. Vi är stolta över att många av våra försäljningsuppdrag är baserade på återkommande kunder och rekommendationer.

 

Framtidens mäkleri

Gårdagens framtid är dagens realitet. Vi har analyserat vår bransch och tyvärr kunnat konstatera att den i stora stycken stått stilla de senaste 30-40 åren.

De förutsättningar som gällde då har vänts upp och ner utan att man anpassar sig till detta – kanske för att förändringen gått så sakta.

Vårt sätt att arbeta och hjälpa våra kunder, säljare såväl som köpare, är det centrala i vårt arbete. Att ha tunnelseende är inte vårt sätt att arbeta.

Kundlojalitet är vårt kärnvärde

För att kunna göra ett så bra arbete som överhuvud taget är möjligt – då måste man kunna se affärerna med öppna ögon.

Vi ägnar oss inte åt ’Management by hope’ – vi utgår istället från verkligheten och varje affärs realistiska möjligheter.

Det tjänar våra kunder på – och då tjänar också vi på det. Att slå ’blå dunster i ögonen’ på kunderna – det leder alltid till katastrof i slutändan.

case

Vi tror på hårt arbete och professinalism

Våra kunder är alltid värda ett professionellt bemötande och vår totala ärlighet. När vi tror på en affär - då har vi ’all tid i världen’ att se till att den går i hamn. Besluten ligger emellertid alltid hos våra kunder - vi är alltid bara deras rådgivare.

Shapes

En kreativ och innovativ mäklarfirma

Att vara kreativ och innovativ är oftast bara att pussla ihop lösningar baserade på redan tidigare kända sanningar - till något nytt och ännu bättre än det gamla. Vi studerar, observerar och analyserar det som händer i samhället i stort och branschen i synnerhet - allt för att att ligga i framkant och alltid ett steg före... Det är det våra kunder tjänar på - det är dej som skapar situationer av win-win.

People

Kontakten med vår klient är vår startpunkt

Då vi första gången träffar vår eventuellt blivande klient - säljare eller köpare - då är vi alltid 100 % ärliga när vi bedömer en affärs realistiska möjlighet. Allt annat vore att vara vilseledande. Utan ett förtroende från båda håll har affären liten chans att bli lyckad - och våra klienter kontaktar förstås oss för just en LYCKAD AFFÄR.

Hand

Lita på oss - Du är i goda händer

När du anlitar oss kan du vara helt säker på att vi gör allt för att du ska få det du har rätt att förvänta dig. Alla undersökningar visar - mäklare väljs av säljarna på grunderna KUNSKAP, ERFARENHET, TROVÄRDIGHET OCH SOCIAL KOMPETENS. Här är absolut ’second to none’. Alltså gäller - ’inte bara välj - utan välj rätt’.

Du är i goda händer

sälj din bostad på vårt nya sätt

Funderar du på att köpa en ny bostad?

Det är det här vi gör

Det här tycker våra kunder

Shape

Kontakta oss

Sänd in ditt meddelande här

Mäklarcentrum, Grevgatan 48, 114 58 Stockholm

(+46) 08-611 80 20

Ring direkt!