Våra tjänster

Webbdesign

Vi bygger och designar din hemsida i WordPress som ger dig en frihet att därefter själv ändra och ta bort eller lägga till sidor eller fält via en lättanvänd inloggningssida. 

Vi har över 1.000 olika designförslag att erbjuda som grund. Alla med olika teman och tillägg för att förhöja funktionerna till din unika branch vilka vi sedan tillsammans designar till fulländning.

design, pattern, green-3289964.jpg
letters, email, mail-4744846.jpg

e-post marknadsföring

För att bygga upp en relation med möjlighet att återkoppla till dina kunder och underhålla dem med nyheter och marknadsaktiviteter kan vi lägga till funktioner på hemsidan för att bygga upp ett kundregister med en integrerad e-postfunktion.

seo-optimering

Vi hjälper din hemsida att få största möjliga sökträff och höjas på den organiska sökningen i Google och andra sökmotorer.

 

seo, search engine optimization, marketing-592740.jpg
buy, shopping cart, keyboard-3692440.jpg

e-Commerse

För dig som bedriver någon slags handel kan vi bygga till e-handels plattform och funktioner för postorder med olika leverans och betalningstjänster.

strategisk analys

Vi upprättar en strategi för hur du skall använda din hemsida, kanske tillsammans med olika sociala medier för att nå maximal framgång i användningen av din nya hemsida.

marketing, business, board-1466315.jpg
under construction, construction, sign-2408060.jpg

webbplats underhåll

Med vårat serviceavtal så sköter vi underhållet av hemsidan. Vi hjälper löpande till med att uppdatera och komma med förslag till förbättringar och nyheter av användning och funktioner

F.A.Q.

Vanligt förekommande frågor

Det är inget absolut krav från vår sida men vi tror att det underlättar om man tillsammans kan diskutera fram ett utkast och titta igenom några förslag till första utkast och design. För att det ska bli riktigt bra kommer vi dessutom att behöva bolla förslag fram och tillbaka över telefon och internet ett antal gånger.

Vi lämnar en nöjd kundgaranti som går ut på att du inte betalar oss någonting förrän du är helt nöjd.

Självklart kan du ändra dig om hur hemsidan skall se ut med både designförslag och färger. Dock kan det bli svårt för oss att hålla tidsplanen och löftet att leverera inom de utlovade tidsramarna som avtalats.

Ja, all text och alla de bilder som du vill att vi skall använda på hemsidan måste du leverera till oss. Självklart så kan vi vara behjälpliga med både bilder och text, men då ingår det inte i våra standardpaket.

Självklart så hjälper vi er med det. Dock inte inkluderat i våra grundpaket.

Ja, hemsidorna byggs i WordPress och du kommer att få en egen inloggning till din sidas panel där du kan göra allt som behövs. Du kommer att få en snabb introduktion med anvisningar i handhavandet.