Om oss

byggt hemsidor sedan 2016

Med 40 års erfarenhet från marknadsföring och försäljning tillsammans med ett stort intresse för datorer och programmering har givit oss unika kunskaper i byggandet av hemsidor för alla sorts företag och privatpersoner.  

Några av alla de hemsidor vi byggt har man glömt och andra minns man bättre.

Den första hemsidan vi byggde var på uppdrag till en fastighetsmäklarfirma och därefter har vi byggt ytterligare 2 kompletta hemsidor åt mäklarfirmor. Vi har dessutom byggt en bilblogg åt en bilrenovering och en komplett hemsida åt ett politiskt parti och en komplett hemsida åt ett transportföretag samt en musiker, dessutom till rörfirma samt ett bilstylingföretag. 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din idé. 

Rolf Herke

Mission

Vi hjälper företag och privatpersoner över hela Sverige med marknadsföring på internet och olika sociala medier. Vi jobbar i HTML, CSS och Javascript men framför allt WordPress, Elementor, e-Commerse, Mailchimp.

Vision

Vi ska följa och ta del av den enorm potential som den digitala marknadsföringen ger och dela och vidarebefordra denna kunskap till våra kunder så att de alltid ska ges möjlighet att ligga i framkant inom sitt verksamhetsområde.  

Värdegrunder