Webbsidor som fungerar för alla!

Vi har 3 paketförslag på "Hemsidor". Alla har som grund att du snabbt får en komplett och mycket snyggt designad hemsida som är fullt mobilanpassad till ett förmånligt pris!

Våra Priser

Välj bland våra 3 förmånliga startpaket det paket som passar just dig. Du har alltid rätt att byta upp dig efter hand som ditt företags behov förändras.

Affärs paketet

5.995:-
  • Upp till 10 websidor
  • max 5 dagars leverans
  • 5.995 kr

Standard Paketet

2.995:-
  • Triss i 5:or
  • Upp till 5 websidor
  • max 5 dagars leverans
  • 500 kr/ytterligare sida

Stora Affärs paketet

9.995:-
  • Upp till 15 websidor
  • max 5 dagar leverans
  • 9.995 kr

FAQ

Behöver vi träffas för att beställa en hemsida hos er?

Det är inget absolut krav från vår sida men vi tror att det underlättar om man tillsammans kan diskutera fram ett utkast och titta igenom några förslag till första utkast och design. För att det ska bli riktigt bra kommer vi dessutom att behöva bolla förslag fram och tillbaka över telefon och internet ett antal gånger.

Hur säker kan man vara på att hemsidan blir bra?

Vi lämnar en nöjd kundgaranti som går ut på att du inte betalar oss någonting förrän du är helt nöjd.

Kan man göra förändringar av den ursprungliga designmallen och ändra färger under arbetet?

Självklart kan du ändra dig om hur hemsidan skall se ut med både designförslag och färger. Dock kan det bli svårt för oss att hålla tidsplanen och löftet att leverera inom de utlovade 5, 10 eller 20 dagarna som avtalats.

Behöver vi förbereda och göra något själva?

Ja, all text och alla de bilder som du vill att vi skall använda på hemsidan måste du leverera till oss. Självklart så kan vi vara behjälpliga med både bilder och text, men då ingår det inte i våra standardpaket.

Hjälper ni till med att designa en Logotype åt oss också?

Självklart så hjälper vi er med det. Dock inte inkluderat i våra grundpaket.

Kan vi göra förändringar själva?

Ja, hemsidorna byggs i WordPress och du kommer att få en egen inloggning till din sidas panel där du kan göra allt som behövs. Du kommer att få en snabb introduktion med anvisningar i handhavandet.

Några av våra nöjda kunder

Trodde inte att vår hemsida skulle kunna bli så fin och bra. Och att vi dessutom fått all den hjälpen med SEO analys så vi nu rankas som nr 1 på den organiska listan vid Google-sökning för Mäklare i Trollhättan. Fantastiskt nöjd med det jobb och den hjälp vi fått av Rolf Herke på Bergenstorp.
Jag har fått en fantastik hemsida som jag är riktigt stolt över. Mycket bättre än jag hade räknat med och jag har bara hört beröm från mina kunder och kollegor. Och samtidigt hjälper de till med att höja min ranking på den organiska Google-sökning bland mäklare på Lidingö.
Våra tjänster 3

Vi hjälper er med WordPress, Hemsidor levererade på bara 5 dagar. Logotype design. Sökordsoptimering, SEO analys. Google Ads onlineannonsering.

Ring direkt!